Dr. Johnson's Desinfecterende Reinigingsmiddel 500 ML

  • Model: Dr. Johnson's Desinfecterende Reinigingsmiddel 500 ML
  • Beschikbaarheid: 100
€ 8,51 Excl. BTW: € 7,03

Met dit desinfectie reinigingsmiddel bent u verzekerd van een schone werk –en leefomgeving. Het Dr. Johnson’s desinfect middel is veilig in gebruik en multi inzetbaar, ideaal om het gezin mee te beschermen. Te gebruiken voor diverse (harde) oppervlaktes.

 Dr. Jonhson’s desinfectie allesreiniger

Met dit desinfectie reinigingsmiddel bent u verzekerd van een schone werk –en leefomgeving. Het Dr. Johnson’s desinfect middel is veilig in gebruik en multi inzetbaar, ideaal om het gehele gezin mee te beschermen. Dit vloeibare desinfecteer middel kunt u gebruiken voor diverse (harde) oppervlaktes. Hierbij kunt u denken aan een bureautafel, keukenblad, de badkamer reinigen en dergelijke. De reiniger kunt u in combinatie met warm water tot een ‘sopje’ maken. Per liter water, kunt u een hoeveelheid aanhouden van 3 gevulde dopjes, ideaal en gemakkelijk af te meten! Het betreft een geconcentreerd en doeltreffend ontsmettingsmiddel, dat bacteriën en virussen te lijf gaat. Het is een fris ruikend middel, dat uzelf en anderen beschermt op diverse plekken. Naast het onverdund gebruiken op diverse hard oppervlaktes, kunt u het middel ook onverdund gebruiken voor uw toilet (5 of 6 dopjes).
 Het desinfecteer middel voldoet aan de Europese norm en heeft een bacteriedodende werking. Het desinfecterende en ontsmettende middel is zowel verdund als onverdund te gebruiken en is niet getest op dieren.
 De desinfectie reiniger doodt 99,9% van alle bacteriën en virussen in uw huis of op uw werkplek bijvoorbeeld. Dit product is enkel voor extern gebruik geschikt en heeft ook nog eens een ontsmettende werking. Verdund kunt u de desinfectie reiniger ook gebruiken voor uw wasbak, toilet, deurknoppen en zelf om uw was extra goed mee te reinigen (gebruik hiervoor een kleine hoeveelheid i.c.m. regulier wasmiddel). De reiniger dient bewaard te worden op kamertemperatuur, vermijd dus warme plekken en volle zon. 
 Om de beste bescherming te waarborgen voor uzelf en anderen, raden wij u aan gebruik te maken van diverse desinfectie middelen. Zo is het gebruik van handschoenen en/of handgel hierbij wenselijk. Maar ook het gebruik van mondkapjes kunnen u extra bescherming bieden tegen rondzwervende bacteriën en virussen in de lucht.
 Kenmerken:
Beschermt het gezin tegen virussen en bacteriën
Reinigt huis, werkplek en dergelijke
Doodt 99,9% van de bacteriën
Ontsmettende werking
Niet op dieren getest
Voldoet aan de Europese norm, CE gecertificeerd
EN1276:2009
Verdund gebruik, gaat langer mee
500 ML inhoud
Wegens hygiënische redenen kunnen geopende flacons en dozen niet geretourneerd worden.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed