Notice: Undefined index: name in /var/www/vhosts/bio-mix.nl/httpdocs/catalog/model/hozmegamenu/menu.php on line 231 Biomix 7in1 6 x 1 kilo pot

Biomix 7in1 6 x 1 kilo pot

  • Merk: Biomix
  • Model: Biomix 7in1 6 x 1 kilo pot
  • Beschikbaarheid: 11
€ 79,99 Excl. BTW: € 66,11
Het minimum te bestellen aantal is 6

Biomix 7 in 1

Biomix 7 in 1 is een industrieel reinigingspreparaat op enzymenbasis. Voor alle hygiënische reiniging (grootkeukens, horeca,...) en alle oppervlakken. Biologisch afbreekbaar en totaal veilig voor mens en milieu. Biomix 7 in 1 vergemakkelijkt de HACCP-methode.
Bij voorkeur water gebruiken van minder dan 50°C

Per 6 potten nog voordeliger.

 
De werking van enzymen

De werking van enzymen verschilt van enzym tot enzym. En aangezien er duizenden enzymen bestaan, zijn er even zoveel verschillende werkingen. In ieder geval zijn enzymen zuivere natuurproducten. In ons lichaam bevinden zich heel veel en ook veel verschillende soorten enzymen.
De enzymen die wij gebruiken in de samenstelling van onze producten behoren tot de groep met een katalytische werking. Hiermee geven ze aan dat deze enzymen instaan voor de afbraak van organische stoffen. Deze enzymen breken de ketens af die moleculaire structuren van organische stoffen in stand houden. Hierdoor zetten deze moleculaire structuren zich om in andere samenstellingen die op hun beurt opnieuw verbindingen zullen aangaan die positief zijn voor het milieu.
De moleculen zijn dus biologisch afbreekbaar gemaakt. Wanneer de schoonmaakresten met de enzymen dan terug in de natuur komen, kan de natuur verder haar normale werk doen. Waterlopen en het milieu in zijn totaliteit functioneren optimaal, dit in tegenstelling tot de werking van de meeste detergenten op basis van chloorverbindingen en andere chemicaliën waarbij alle biologische leven teniet wordt gedaan. De schoonmaakresten verdwijnen dan in de natuur met vaak nog actieve detergenten en niet-afbreekbaar biologisch afval. Alle fauna en flora sterft af.

TOEPASSINGEN:

Handvaatwas: 2 eetlepels (of 1 bijhorend maatschepje) per 20l liefst warm water. 15 min. Laten inwerken; afspoelen.
Vaatwasser: 1 soeplepel Biomix® toevoegen aan de machine.
Frituurpan/Vispan: 1 maatschep op 10 liter water 15 tot 30 minuten laten inwerken en afspoelen.
Afvoerbuizen: ONTGEURT en ontstopt. Maakt de inhoud van de vetvangers vloeibaar.4 eetlepels in 5 l warm water in de afvoerbuis gieten.
Koelruimtes en frigo's: Biomix® aanbrengen,3' laten inwerken,bloedvlekken lossen op. Wegspoelen.
Wasmachine: Ideaal krachtwasmiddel voor alle vlekken van organische oorsprong.(bloed, koffie,thee,gras,chocolade,wijn enz.) 2 doseerschepjes of 4 eetlepels voor een volle machine.
Oven,dampkap,braadspit:2 eetlepels Biomix® (1 maatschep) in 5 l warm water op te behandelen oppervlak aanbrengen met borstel,handsproeier of spons.Afspoelen.
Buitenshuis: Tuinmeubelen, terrastegels, kunststof,hout. Kortom: geschikt voor elk materiaal

LET OP BESTELLINGEN BEDOELD VOOR  BELGIE KRIJGEN EERST EEN FACTUUR IN VERBAND MET HOGERE VERZENDKOSTEN!


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tags: Biomix 7 in 1, Bio-mix.nl