Biomix L Slagerij 5 liter

  • Merk: Biomix
  • Model: Biomix® L Slagerij 5 liter
  • Beschikbaarheid: 8
€ 22,00 Excl. BTW: € 22,00

Biomix® L Slagerij is een sterk geconcentreerde industrieel reinigingspreparaat op enzymenbasis.
Voor alle hygiënische reinigingen (zuivelinstalaties, grootkeukens, horeca, slagerijen en vis verwerkende bedrijven). Met eucalyptus geur.

ToepassingsgebiedeVoor het reinigen van zuivelmachines, vloeren van bv Chinees Indische restaurants cafetaria's, vishandels, ovens, dampkappen, friteuses, werkbladen, kunststof, Koelruimten, frigo’s, enz.

De werking van enzymen

De werking van enzymen verschilt van enzym tot enzym. En aangezien er duizenden enzymen bestaan, zijn er even zoveel verschillende werkingen. In ieder geval zijn enzymen zuivere natuurproducten. In ons lichaam bevinden zich heel veel en ook veel verschillende soorten enzymen.

De enzymen die wij gebruiken in de samenstelling van onze producten behoren tot de groep met een katalytische werking. Hiermee geven ze aan dat deze enzymen instaan voor de afbraak van organische stoffen. Deze enzymen breken de ketens af die moleculaire structuren van organische stoffen in stand houden. Hierdoor zetten deze moleculaire structuren zich om in andere samenstellingen die op hun beurt opnieuw verbindingen zullen aangaan die positief zijn voor het milieu.
De moleculen zijn dus biologisch afbreekbaar gemaakt. Wanneer de schoonmaakresten met de enzymen dan terug in de natuur komen, kan de natuur verder haar normale werk doen. Waterlopen en het milieu in zijn totaliteit functioneren optimaal, dit in tegenstelling tot de werking van de meeste detergenten op basis van chloorverbindingen en andere chemicaliën waarbij alle biologische leven teniet wordt gedaan. De schoonmaakresten verdwijnen dan in de natuur met vaak nog actieve detergenten en niet-afbreekbaar biologisch afval. Alle fauna en flora sterft af.


Hoe te gebruiken?

Afhankelijk van oppervlak en de sterkte van vervuiling wordt de vloeibare Biomix L Slagerij vermengd met water in een verhouding van 1:5 tot 1:20(!) aangebracht. Even laten inwerken en daarna afspoelen.

Biomix L Slagerij is een product  op basis van enzymen, is Biologisch afbreekbaar, heeft een langdurige werking, is stank verdrijvend, heeft een milde samenstelling en een zeer goed resultaat

LET OP BESTELLINGEN VOOR  BELGIE KRIJGEN EERST EEN FACTUUR IN VERBAND MET HOGERE VERZENDKOSTEN!Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tags: Biomix L Slagerij-Bio-mix.nl